Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd, de verzendkosten niet. De verzendkosten voor de retourzending van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uitwisbaarnotitieboek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zakelijk besteld? 

Voor zakelijke aankopen geldt géén herroepingsrecht of wettelijke bedenktijd. In dit geval is er geen mogelijkheid om het volledige/ of gedeeltelijke aankoopbedrag inclusief bezorgkosten terug te krijgen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@uitwisbaarnotitieboek.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Uitwisbaarnotitieboek.nl probeert zo duurzaam mogelijk te werken. Om dit te kunnen doen moeten wij de kosten laaghouden en zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. Uw retour mag verzonden worden naar de Demmersweg 86 in Hengelo (ov) t.a.v. Uitwisbaarnotitieboek.nl

Belangrijk:

  • Doe alle producten die u wilt retourneren met alle bijgeleverde toebehoren (zover als mogelijk is) in de originele (verkoopbare / nette ) verpakking in een doos.
  • Voeg de pakbon of factuur toe.
  • Uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van uw retourzending, ontvangt u het volledig bedrag van de geretourneerde producten op uw rekeningnummer. Wanneer u de complete order retourneert krijgt u ook de verzendkosten van de heenzending terug, de retourkosten zijn wél voor eigen rekening