Retourneren

Zichttermijn 60 dagen

Bij de aankoop van producten via Uitwisbaarnotitieboek heeft u gedurende 60 dagen (de zichttermijn)de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van enige redenen te ontbinden.

Het zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

Wilt u het product slechts in zodanige mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden, daarnaast moet er zorgvuldig met het product omgegaan worden. Mocht u besluiten de producten te retourneren, zorgt u er dan voor dat wij deze ongebruikt én in een zo origineel/oorspronkelijk als mogelijke staat terug ontvangen.

Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd zijn, dan kunnen de kosten die hieraan verbonden zijn aan u doorberekend worden. Wanneer u meer doet met de producten dan enkel het beoordelen, en er hierdoor schade aan het product ontstaat, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering.

Retourkosten en hoe terug te sturen

Uitwisbaarnotitieboek.nl probeert zo duurzaam mogelijk te werken. Om dit te kunnen doen moeten wij de kosten laaghouden en zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. Uw retour mag verzonden worden naar de Demmersweg 86 in Hengelo (ov) t.a.v. Uitwisbaarnotitieboek.nl

Belangrijk:

  • Doe alle producten die u wilt retourneren met alle bijgeleverde toebehoren (zover als mogelijk is) in de originele (verkoopbare / nette ) verpakking in een doos.
  • Voeg de pakbon of factuur toe.
  • Uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van uw retourzending, ontvangt u het volledig bedrag van de geretourneerde producten op uw rekeningnummer. Wanneer u de complete order retourneert krijgt u ook de verzendkosten van de heenzending terug, de retourkosten zijn wél voor eigen rekening