Welke merken uitwisbare notitieboeken zijn er?

Relatiegeschenken eco

De meest bekende merken in Nederland zijn Moyu, Bambook, Correctbook en Greenbook. Maar ook er zijn ook alternatieve uitwisbare notitieboeken al heeft niet elk merk dezelfde producten. Doorgaans bieden ze wel hetzelfde aan.

Er zijn verschillende merken die uitwisbare notitieboeken aanbieden, waaronder:

Happinote uitwisbaar notitieboek A5 - Zand
  1. Rocketbook: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die je kunt wissen met een vochtig doek en opnieuw kunt gebruiken. Ze bieden ook een app aan waarmee je je notities kunt scannen en opslaan zodat je ze gemakkelijk kunt raadplegen.
  2. Boogie Board: Dit merk biedt uitwisbare tablets aan die je kunt gebruiken als notitieboek. Ze bieden ook stylussen aan die je kunt gebruiken om op het uitwisbare oppervlak te schrijven.
  3. Wipebook: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die je kunt wissen met een doek of een vochtig sponsje. Ze bieden ook een app aan waarmee je je notities kunt scannen en opslaan.
  4. Erasebook: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die je kunt wissen met een vochtig doek of sponsje en opnieuw kunt gebruiken. Ze bieden ook een app aan waarmee je je notities kunt scannen en opslaan.
  5. Neatbook: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die je kunt wissen met een vochtig doek of sponsje en opnieuw kunt gebruiken. Ze bieden ook accessoires aan, zoals stylussen en etuis, om je notitieboek te beschermen.