Uitwisbaar notitieboek linkshandig?

Duurzaam cadeau personeel

Als linkshandige is schrijven natuurlijk geen probleem. Echter is het materiaal waarop en waarmee je soms schrijft dat welk. In Europa schrijven we immers van links naar rechts en precies daar zit ’em’ het probleem Een uitwisbaar notitieboek is natuurlijk super handig, super duurzaam én super cool. Echter, is dat ook zo als je linkshandig bent?

Duurzaam moederdag cadeau

Kun je een uitwisbaar notitieboek gebruiken als je linkshandig bent?

Ja, dat kan.

Om een goed beeld te krijgen van hoe een linkshandige onze notitieboekjes ervaart hebben wij onze collega Nonna gevraagd onze notitieboekjes te testen: Hieronder haar reactie: Omdat ik linkshandig ben, was ik benieuwd of een uitwisbaar notitieboek voor mij wel ging werken. Het duurzame idee achter dit product overtuigde mij het toch te proberen.

De belangrijkste vraag voor mij is: kun je als linkshandige een uitwisbaar notitieboek gebruiken? Dat kan zeker, wel zit er voor mij gebruikersverschil per merk. Het boekje van Moyu vind ik (als linkshandige) het prettigst. Het papier van dit boekje voelt mat aan waardoor het schrijven hierop het meest overeenkomt met het schrijven op gewoon papier.

  • Als ik met pen en papier schrijf duurt het altijd eventjes voordat de inkt goed droog is, bij dit boekje voelt dat eigenlijk hetzelfde. Inmiddels neem ik mijn boekje overal mee naartoe, ik gebruik deze vooral voor korte krabbels en To Do lijstjes.

Kortom ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zie geen extra nadelen als je linkshandig bent.

Nonna heeft de merken Moyu en Correctbook getest.

Welk materiaal kun je het beste kiezen als linkshandige?

Moyu is gemaakt van steenpapier en dat is het merk Happinote ook. Correctbook en Bambook zijn bijvoorbeeld weer van een whiteboard materiaal. Heb je ervaring met het schrijven op whiteboards en is dit voor jou als linkshandige geen belemmmering? Dan kun je prima voor deze merken kiezen. Vertrouw je meer op Nonna? Ga dan voor een Moyu of Happinote notitieboek.

Uitwisbaarnotitieboek personaliseren - eigen logo

Uitwisbaar notitieboekje als eco relatiegeschenk

Een uitwisbaar notitieboek is een leuk idee als eco relatiegeschenk, zeker nu je hebt gelezen dat een uitwisbaar notitieboek geschikt is voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. Maak het relatiegeschenk extra persoonlijk door bijvoorbeeld het logo van het desbetreffende bedrijf op het notitieboekje te bedrukken. Dit geeft het notitieboekje zowel een persoonlijke als professionele touch, waardoor je het notieboekje overal mee naartoe kan nemen. Heb je een belangrijke meeting of vergadering, dan zijn onze uitwisbare notitieboekjes zeker geschikt om te gebruiken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.