Papierloos werken

Papierloos werken, is dat wat voor ons?

Het concept van papierloos werken wint snel aan populariteit in de moderne bedrijfswereld. Het gaat verder dan slechts een trend; het is een benadering die zowel de efficiëntie van organisaties verbetert als een duurzamere bedrijfsvoering bevordert. Maar wat betekent het nu echt om een papierloos kantoor te hebben, en waarom zou je deze richting uit willen gaan?

 

Verder lezen >
Paperblanks notitieboek

Paperblanks notitieboek

Paperblanks notitieboeken en agenda’s zijn producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit en unieke ontwerpen. Hier is wat informatie over wat ze zo bijzonder maakt, evenals enkele voor- en nadelen van het paperblanks notitieboek.

Verder lezen >
Bambook hardcover a6

Duurzame uitdeelcadeautjes

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, streven steeds meer mensen ernaar om bewuste keuzes te maken, zelfs als het gaat om kleine gebaren, zoals het uitdelen van cadeautjes. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een zakelijk evenement of een speciale gelegenheid, duurzame uitdeelcadeautjes winnen terrein. Maar wat zijn duurzame uitdeelcadeautjes en hoe kunnen we ze vinden en geven? In deze blog bespreken we deze vragen en delen we enkele tips om duurzame cadeautjes te vinden en te geven.

Verder lezen >
Moyu A5 - Uitwisbaar notitieboek Moyu Rood print - Pink Planter (Medium cover)

Moyu vs Bambook vs Correctbook vs Greenbook wat zijn de verschillen?

Hier is een overzicht van de verschillen tussen deze merken:

Bambook vs Moyu vs Correctbook vs Greenbook

 • Moyu: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die je kunt wissen met een vochtig doek of een vochtig sponsje en opnieuw kunt gebruiken. Ze bieden ook een app aan waarmee je je notities kunt scannen en opslaan. De voordelen op een rij:
  • Makkelijk uit te wissen met een vochtig doekje. Enkel water nodig.
  • Kwaliteit van het papier is erg goed en komt heel erg goed in de buurt van echt papier
  • Fijne schrijfervaring
 • Bambook: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die je kunt wissen met een doek of een vochtig sponsje. Ze bieden ook een app aan waarmee je je notities kunt scannen en opslaan. De voordelen op een rij:
  • Makkelijk uit te wissen met vilt of een whiteboard wisser / gum. Soms whiteboard spray nodig.
  • Stevige designs
 • Correctbook: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die je kunt wissen met een vochtig doek of een vochtig sponsje en opnieuw kunt gebruiken. Ze bieden ook accessoires aan, zoals stylussen en etuis. De voordelen op een rij:
  • Makkelijk uit te wissen met vilt of een whiteboard wisser / gum. Soms whiteboard spray nodig.
  • Mooie designs
  • Handig in te delen (en bij te bestellen)
 • Greenbook: Dit merk biedt uitwisbare notitieboeken aan die gemaakt zijn van duurzame materialen en die meerdere keren kunnen worden gebruikt. Ze bieden ook accessoires aan, zoals stylussen en etuis. De voordelen op een rij:
  • Makkelijk uit te wissen met vilt of een whiteboard wisser / gum. Soms whiteboard spray nodig.
  • Mooie designs
  • Handig in te delen (en bij te bestellen)

Als je tussen deze merken kiest, is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de notitieboeken, de prijs, de extra functies die ze aanbieden en de stijl en duurzaamheid van de notitieboeken om te bepalen welk merk het beste bij je behoeften past.

Onze favoriet? MOYU. Dit merk heeft de beste kwaliteit. Nadeel, het zijn niet de goedkoopste boekjes maar wél het meest voordelig. Bij andere boekjes moet je de indeling nog maken waardoor je op hetzelfde bedrag uit zal komen.

Verder lezen >
Uitwisbaar notitieboekje duurzaamheid in bedrijven

Duurzaamheid in bedrijven

Duurzaamheid is een begrip dat de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden, niet alleen in ons dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven. Een van de manieren waarop bedrijven hun steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld is door maatschappelijk verantwoord inkopen, ook wel bekend als duurzaam inkopen. In dit blog gaan we dieper in op wat maatschappelijk verantwoord inkopen inhoudt, waarom het zo belangrijk is, en geven we enkele tips voor bedrijven die hun duurzaamheidsinspanningen willen vergroten.

Verder lezen >
Notitieboek moyu groen duurzame producten

Duurzame producten op de markt

In de afgelopen jaren is duurzaamheid een centraal onderwerp geworden in de samenleving. Het besef dat onze acties een impact hebben op het milieu en de wereld om ons heen, heeft geleid tot een groeiende vraag naar duurzame producten. Maar wat zijn nu precies duurzame producten en welke voorbeelden zijn er beschikbaar?

Verder lezen >
Happinote uitwisbaar notitieboek duurzame ontwikkeling

Duurzame ontwikkelingen en innovaties

Duurzame ontwikkeling is een begrip dat in de afgelopen decennia steeds meer aandacht heeft gekregen. Het verwijst naar de manier waarop we economische groei en vooruitgang kunnen bereiken zonder de natuurlijke hulpbronnen uit te putten of het milieu te schaden.

Verder lezen >
Uitwisbaarnotitieboek duurzaamheid

Duurzaamheid in de praktijk

Duurzaamheid is een begrip dat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden in ons dagelijks leven. Het gaat niet alleen om het behoud van onze planeet, maar ook om het verstandig omgaan met hulpbronnen, het verminderen van afval en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Verder lezen >
Uitwisbaarnotitieboekje - Duurzame Dinsdag

Duurzame dinsdag: Samen naar een duurzamere toekomst

Elk jaar is het op de eerste dinsdag van september tijd voor Duurzame Dinsdag, een initiatief dat in Nederland al sinds 1999 bestaat. Het doel van Duurzame Dinsdag is het stimuleren van duurzame initiatieven en het onder de aandacht brengen van duurzaamheidsthema’s.

Verder lezen >
Duurzame kantoorartikelen

Duurzame kantoorartikelen top 10

Steenpapier, ook wel bekend als calciumcarbonaatpapier, wordt gemaakt zonder water, bomen of bleekmiddelen. Het is een duurzame papiersoort die veel minder belastend is voor het milieu dan traditioneel papier. En wanneer dit papier wordt gebruikt in uitwisbare notitieboeken, wordt de milieu-impact nog kleiner. Je kunt namelijk keer op keer opnieuw schrijven in hetzelfde boek, waardoor de behoefte aan nieuwe notitieboeken vermindert.

Verder lezen >
Groene relatiegeschenken

Duurzame Groene Relatiegeschenken: Een Geschenk voor je Relaties én de Planeet

In de huidige ecobewuste wereld worden bedrijven steeds vaker aangemoedigd om duurzame keuzes te maken. Relatiegeschenken vormen hierop geen uitzondering. Waarom zou je niet kiezen voor een geschenk dat zowel indruk maakt op je relaties als een positieve impact heeft op onze planeet? In deze blog duiken we in de wereld van duurzame groene relatiegeschenken en ontdekken we waarom het uitwisbare notitieboek bovenaan de lijst van milieuvriendelijke keuzes staat.

Verder lezen >
Eco Relatiegeschenken

Eco Relatiegeschenken: Het Geschenk van de Toekomst

In een wereld die zich steeds meer bewust wordt van het milieu, zijn bedrijven voortdurend op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Een van de manieren waarop je als bedrijf een groene statement kunt maken, is door te kiezen voor ecologische relatiegeschenken. Deze geschenken zijn niet alleen goed voor de planeet, maar kunnen ook een krachtig middel zijn om je merk op een positieve manier te promoten.

Verder lezen >